Pinetum Blijdenstein


-advertentiepositie-



Wandel door de botanische tuin Pinetum Blijdenstein

Ergens verstopt in een dure wijk van Hilversum vind je de botanische tuin Pinetum Blijdenstein. In dit mooie stukje natuur kom je vooral coniferen tegen, maar ook cycadeeën, ephedra's, rhododendrons en tropische planten in de kassen. Maak op eigen houtje een wandeling door het Pinetum aan de hand van een plattegrond, die je vind op de website. Of ga voor een rondleiding met gids, zoals bijvoorbeeld de maandelijkse rondleiding. Deze vindt van april tot en met oktober elke tweede zondag van de maand plaats om 14:00 uur.

Het Pinetum in Hilversum is trouwens leuk voor volwassenen én kinderen. Voor de kids is er namelijk een boeiende speurtocht, waarbij je meer leert over de planten in de botanische tuin. Daarnaast vinden er geregeld evenementen plaats in het Pinetum Blijdenstein. Check de website voor de actuele agenda.

Pinetum Blijdenstein in Hilversum leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.pinetum.nl

Pinetum Blijdenstein
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.