Archeologisch museum Baduhenna
Archeologisch museum Baduhenna

Het Archeologisch museum Baduhenna draait volledig op vrijwilligers. Zij houden zich allemaal bezig met archeologie en de oudste geschiedenis van Heiloo. Via het museum brengen ze deze boeiende informatie graag over op de (lokale) bezoekers. Ze vertellen verhalen over de lokale bewoningsgeschiedenis aan de hand van een heleboel prachtige vondsten. Deze voorwerpen zijn vaak al honderden jaren oud; heel bijzonder dus!

Het museum is wekelijks maar twee dagen open. Wel kunnen groepen (particulier of scholen) andere dagen op afspraak langskomen. Zij krijgen dan, tegen betaling, een speciaal programma tijdens hun museumbezoek. Zeker een aanrader als je bijvoorbeeld een informatief schoolreisje wilt organiseren! De kinderen krijgen niet alleen allerlei boeiende weetjes mee, maar mogen ook zelf aan de slag met het maken van vuur of het snijden van groente met een vuursteen.

Archeologisch museum Baduhenna in Heiloo leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.baduhenna.nl

Archeologisch museum Baduhenna
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.