Rederij 't Zwaantje
Varen met een fluisterbootje in Giethoorn

Het is een begrip in Nederland: Giethoorn. Of het Hollands Venetië, zoals het zo mooi genoemd wordt. Vaar eens over de grachten door dit bijzondere dorp. Geruisloos glijden de fluisterboten van 't Zwaantje onder de bruggen door, langs de prachtige tuinen of juist door het riet. Zoek een dagje de rust op en geniet van de schoonheid van de natuur.

Varen met een fluisterbootje

Zonder het geluid van een motor glijden de fluisterboten over het water in Giethoorn. Botenverhuur 't Zwaantje verhuurt je graag zo'n stil vervoersmiddel om de omgeving in alle rust te verkennen. Ook nog eens erg milieuvriendelijk. De bootjes zijn ook geschikt voor gezinnen met kinderen: er kan zo een buggy of maxicosi mee! Volg een van de routes en Giethoorn geeft alle geheimen prijs. Zo kom je langs een eilandje in het midden van het meer 't Wiede. Hier kun je lekker picknicken of zwemmen.

Arrangementen

Giethoorn is ook per fiets goed bereikbaar. Dus combineer een vaartocht eens met een lekkere fietstocht! En behalve varen in een fluisterboot, kun je met 't Zwaantje ook een tocht maken op een rondvaartboot of lekker actief gaan kanoën. En wat je ook kiest, alles is uit te breiden met iets te eten of drinken bij Eethuys en Gelagkamer 't Zwaantje. Want de buitenlucht maakt hongerig!

Rederij 't Zwaantje in Giethoorn leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.zwaantje.nl

Prachtige huizen. Foto: 't Zwaantje.
Prachtige huizen. Foto: 't Zwaantje.
Met het gezin varen. Foto: 't Zwaantje.
Met het gezin varen. Foto: 't Zwaantje.
Rondvaartboot. Foto: 't Zwaantje.
Rondvaartboot. Foto: 't Zwaantje.
Dorpsgracht van Giethoorn. Foto: 't Zwaantje.
Dorpsgracht van Giethoorn. Foto: 't Zwaantje.