Anderhalf uur genieten van een vaartocht over de Rijn

Welkom aan boord bij Rederij Witjes! De rondvaarten van deze rederij laten alle mooie plekjes van de Rijn en de Waal zien. Geniet al luierend op het dek van een prachtige vaartocht.

Rondvaart op de Rijn

Wat is er op een zonnige dag nou lekkerder dan heerlijk te genieten van een prachtige vaartocht over de mooie Rijn, het water en de omgeving? Rederij Witjes heeft een uitgebreid rondvaartenprogramma. En het leuke is: je hoeft niet met een groep te komen of de hele boot af te huren. Ga gezellig mee met een vriendin, met je moeder of misschien wel alleen, als onderbreking van een fietstocht.

Stedentrip op het water

Een leuke rondvaart is bijvoorbeeld de Rondvaart op de Rijn en de Waal. De boot vaart over het gezelligste en drukste gedeelte van de Rijn, het gebied bij de Tolkamer. Geniet hier van gezelligheid en van de prachtige natuur! Via de Ooypolder vaar je richting Nijmegen. Een stedentripje over het water! Meevaren met deze rondvaart kan alleen op zondag en enkele specifieke data.

Kijk voor actuele vaardagen en -tijden op de vaarkalender.

Rederij Witjes

Anderhalf uur genieten van een vaartocht over de Rijn in Lobith leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje, themafeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Mensen aan boord.

Over de Rijn.

Mensen aan boord.

Mensen aan boord.

Mensen aan boord.

Partyschip Schenkenschans.

Mensen aan boord.

Vaartocht.