Vaartocht over de Rijn

Welkom aan boord bij Rederij Witjes! Verschillende rondvaarten nemen je mee langs de mooiste plekjes aan de Rijn en de Waal zien. Geniet al luierend op het dek van een prachtige vaartocht.

Rondvaart op de Rijn

Wat is er nou lekkerder dan heerlijk genieten van een prachtige vaartocht over de mooie Rijn, het water en de omgeving? Rederij Witjes heeft een uitgebreid rondvaartenprogramma. En het leuke is: je hoeft niet per se met een groep te komen of de hele boot af te huren. Ga gezellig mee met een vriendin, met je moeder of misschien wel alleen, als onderbreking van een fietstocht.

Stedentrip op het water

Een van de leuke rondvaarten is bijvoorbeeld de Rondvaart op de Rijn en de Waal. De boot vaart over het gezelligste en drukste gedeelte van de Rijn, het gebied bij de Tolkamer. Geniet hier van gezelligheid en van de prachtige natuur! Via de Ooypolder vaar je richting Nijmegen. Een stedentripje over het water! Let wel: meevaren met deze rondvaart kan alleen op zondag en enkele specifieke data.

Tip: bekijk alle actuele vaardagen en -tijden op de vaarkalender.

Rederij Witjes

Vaartocht over de Rijn in Lobith leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje, themafeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Over de Rijn. Foto: Rederij Witjes
Over de Rijn. Foto: Rederij Witjes
Mensen aan boord. Foto: Rederij Witjes
Mensen aan boord. Foto: Rederij Witjes
Partyschip Schenkenschans. Foto: Rederij Witjes
Partyschip Schenkenschans. Foto: Rederij Witjes
Vaartocht. Foto: Rederij Witjes
Vaartocht. Foto: Rederij Witjes