Zwembad De Scheg
Zwembad De Scheg: Beleef het zwembad!

Kom een dagje echt genieten in Zwemparadijs Blue Lagoon van De Scheg in Deventer! In het zwemparadijs zijn allerlei spectaculaire glijbanen te vinden. Roetsj met z'n allen van de familieglijblaan LavaSlide of beleef een avontuurlijke tocht in de Gletsjer Slide. Alleen voor echte durfals! Kom tot rust in de bubbelbaden en sauna's van het IJslands Badhuis 4-Elements. De allerkleinsten spelen lekker met zand en water op Pingo's Eiland. Een dag vol spetterplezier!

In het wedstrijdbad is voldoende ruimte om lekker te zwemmen, banen te trekken of te spelen. Daarnaast is er nog een extra warm instructiebad om heerlijk ontspannen in te zwemmen of spelen.

Zwemparadijs De Scheg

Discozwemmen

Ga swingend je weekend in met het discozwemmen in De Scheg! Het hele jaar door kun je op vrijdagavond in het water swingen op de allernieuwste hits van een dj. Speciaal voor jongens en meiden tot ongeveer vijftien jaar. Het zwembad is tijdens deze avond sfeervol verlicht met lichteffecten. Op disco-avond geldt gewoon de reguliere entreeprijs.

Kinderfeestje

Vier je kinderfeestje bij De Scheg! Via een speciale website nodig je vrienden uit, waar na afloop foto's van de dag staan. Informeer tevens naar de mogelijkheden voor een onvergetelijk kinderfeestje als een echte VIP.

Zwembad De Scheg in Deventer leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 14,25 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.sportbedrijfdeventer.nl

Foto: De Scheg.
Foto: De Scheg.
Foto: De Scheg.
Foto: De Scheg.
Foto: De Scheg.
Foto: De Scheg.
Foto: De Scheg.
Foto: De Scheg.