Lake Resort Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen

Lake Resort Beekse Bergen biedt gelegenheid om meerdere dagen op het Safaripark Beekse Bergen te verblijven. Safaripark Beekse Bergen is uniek in Nederland, het grootste wildlife park met 1500 dieren en 150 diersoorten. Het park is met de auto te bezichtigen, of per bus, boot en wandelend.

Jungalows

Wie overnacht in Lake Resort Beekse Bergen, slaapt op de camping of in een van de chalets, safaritenten of jungalows. De bungalows zijn geschikt voor zes personen en zijn van al het nodige voorzien. Iedere bungalow heeft een compleet ingerichte keuken en een terras met tuinmeubilair. Een verblijf op het vakantiepark in een vakantiehuis of safaritent geeft ook recht op het gratis bezoeken van onder meer Speelland Beekse Bergen, het Dierenrijk in Nuenen, ZooParc Overloon en van Luchtvaartmuseum Aviodrome in Lelystad.

Nieuw: Safari Resort Beekse Bergen

Overnacht tussen de leeuwen, giraffen en neushoorns in het Safari Resort Beekse Bergen. Een ultieme safaribeleving, waarbij je wakker wordt van een brullende leeuw en ontbijt met nieuwsgierige giraffen!

Vakantiepark Beekse Bergen in Hilvarenbeek leent zich ook goed voor een familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Bezoek Beekse Bergen met de kids.

Sta oog in oog met een luipaard.

Bezoek Beekse Bergen met de kids.

Bezoek Beekse Bergen met de kids.

Bezoek Beekse Bergen met de kids.

En kom bij de Safari Club!