Op avontuur in Ouwehands Dierenpark Rhenen

Beleef een avontuurlijk dagje uit in Ouwehands Dierenpark. Bewonder de reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen, sta neus aan neus met de ijsbeertweeling, bespied de beren vanuit de observatiepost in Expeditie Berenbos en ga op avontuur in Gorilla Adventure!

Zie hier hoe de reuzenpanda's voor het eerst naar buiten gingen en bekijk hun stulpje Pandasia.

Ontmoet de reuzenpanda's

Ze zijn uniek in Nederland: de reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen in Ouwehands Dierenpark! Stap hun wereld binnen in het mystieke Pandasia dat in traditionele Chinese stijl is gebouwd. Bewonder en leer alles over de reuzenpanda's en andere Aziatische diersoorten als de koeskoes, kleine panda, muntjak en het bijzondere spookdiertje.

Op bezoek bij de beren

In het Berenbos leiden bruine beren die vroeger mishandeld zijn, weer een onbezorgd leven. Samen met de wolven genieten ze van een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval, rotsen en een vijver. Al jarenlang een uniek project - en een echte beleving voor bezoekers. Baan je een weg door de spannende doolhof, bezoek het dorp Karpatica en leer alle ins en outs over de beer in Expeditie Berenbos.

Op avontuur met gorilla's

Kom ook eens kijken bij het verblijf van de gorilla's: Gorilla Adventure. Het verblijf wordt gescheiden door een enorme kloof van elf meter hoog. Via deze kloof daal je af in de oude mijnschacht, diep onder de grond. Hier beleef je een spannend avontuur, tussen de gorilla's! In een tachtig meter lange tunnel maak je kennis met de geluiden uit het oerwoud en kun je op de foto met een groep gorilla's.

Spelen en dieren spotten

Hang zelf de beest uit in de overdekte speeljungle RavotAapia. Speel mee in de legende van het gestrande piratenschip en klim en klauter je een weg langs obstakels, net als de doodshoofdaapjes. Stap aan boord van de Jungle Express voor een wilde rit: zo spot je in een mum van tijd alle dieren in het park.

Op avontuur met Bamboo Bill

Naast alle dieren woont ook avonturier Bamboo Bill in het park en jij kunt hem ontmoeten! Hij vertelt je alles over de dieren en over zijn avonturen in het tv-programma Ouwehands Jungleclub.

Op avontuur in Ouwehands Dierenpark Rhenen in Rhenen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 19,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Reuzenpanda's in Ouwehands Dierenpark!

Ontmoet de ijsbeertweeling.

Reuzenpanda's in Ouwehands Dierenpark!

Reuzenpanda's in Ouwehands Dierenpark!

Reuzenpanda's in Ouwehands Dierenpark!

Bewonder giraffes van heel dichtbij.

Reuzenpanda's in Ouwehands Dierenpark!

Ontdek meer over de beer in Karpatica.

Reuzenpanda's in Ouwehands Dierenpark!

Sta oog in oog met de gorilla’s.

Reuzenpanda's in Ouwehands Dierenpark!

Bekijk de indrukwekkende leeuwen.