De Zoo Labyrinth Boekelo

HET LABYRINTH DER ZINNEN IS OP 22-11-2012 FAILLIET VERKLAARD!

Het Labyrinth der Zinnen is een groen belevingspark waarin de zintuigen centraal staan. In het ene labyrint gaat het om de reuk, in een andere de intuïtie en vervolgens weer de tast. Het is een ontdekkingsreis op basis van je zintuigen. Naast de labyrinten zijn er ook veel speelmogelijkheden. Dit alles in een prachtig groen park met bruggen, waterval, rotspartijen en vijvers.

Labyrinth der Zinnen

Ga op speurtocht over het rotszoekerspad en ontdek de verschillende onderdelen van het voelpad met uw ogen dicht! Overwin de spanning en zoek de weg in het pikkedonker in 'Het donkere gat'. Vervolg uw weg op een andere manier door met één van de trekvlotten naar de andere kant van het water te gaan. In het Tastlabyrinth vindt u de weg op de tast terwijl in het Intuïtielabyrinth de weg juist op innerlijk gevoel moet worden gevonden! Vanaf de Alpenrots heeft u een schitterend uitzicht over het hele park.

De Zoo Labyrinth Boekelo in Boekelo leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 6,00 p.p.), schoolreisje, weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.