ASP Adventure - Actief in natuur en mergelgrotten
ASP Adventure - Actief in natuur en mergelgrotten

ASP Adventure heeft een unieke mogelijkheid ontwikkeld om de Limburgse grotten te ontdekken. Ga mee op een 1,5 uur durende tocht door de grotten van de Sibbergroeve, op speciaal ontwikkelde mountainbikes. Het gangenstelsel is zeventig kilometer lang, op veertig meter diepte. De tocht van 8 tot 10 kilometer is uitgezet langs de mooiste plekjes van de grot. Een aparte belevenis in Valkenburg aan de Geul.

Het grottenprogramma bevat verder: grotbiken, grottentocht, een culturele grottentocht en een klautertocht. In het outdoorprogramma zijn er mogelijkheden als een survival, een step- of scootertocht, mountainbiken en een wandeltocht. Doe ook mee met het nieuwe teambuildingsprogramma 'De weg naar zaligheid' in de catacomben van Valkenburg. In het outdoorprogramma zijn er mogelijkheden als een survival, een step- of scootertocht, mountainbiken en een wandeltocht.

ASP Adventure - Actief in natuur en mergelgrotten in Valkenburg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

ASP Adventure - Actief in natuur en mergelgrotten