De Chinese fluiterboot


-advertentiepositie-Glijd over het water met een unieke fluisterboot uit China

Fluisterstil glijden de sampans van de Chinese Schouw over het water. Deze Chinese rivierbootjes zijn te huur voor een mooie tocht over de rivier de Giessen. Een heerlijk dagje op het water als bedrijfsuitje of met het hele gezin. Genieten van de natuur in het Groene Hart, zonder het geluid van een lawaaiige motor. Er zijn ook duurzame sampans op zonne-energie.

Naast de bijzondere sampans verhuurt de Chinese Schouw ook kano's en visboten. Vissers trekken er op uit met een speciale visboot, inclusief een dagvergunning. Het is perfect viswater met verschillende soorten vissen. Ook een leuk actief uitje is het kanoën in de Canadese kayaks. Peddel richting Noordeloos, de Vlieten of Hardinxveld-Giessendam. Meer doen op één dag? Combineer het varen met een high tea, solexen, fietsen, pannenkoeken eten of de paardentram. Neem contact op voor een arrangement op maat: de Chinese Schouw zit vol ideeën.

Varen met een Chinese sampan

Bijzondere overnachting

Ben je de sampan na een vaartocht nog niet zat? Je kunt zelfs blijven slapen op het water! Een unieke ervaring: al dobberend val je heerlijk in slaap en 's ochtends word je wakker van de zingende vogels. Da's nog eens een romantische uitje! Er is plek voor twee volwassenen en maximaal één kind. Slaapmatjes liggen er al, en er kan een kampeerset worden bijgehuurd. Zorgeloos logeren op een unieke boot!

De Chinese fluiterboot in Giessenburg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.desampan.nl

De Chinese fluiterboot
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.