The Beach Aalsmeer
The Beach: indoorstrand in bloemenveiling Aalsmeer

Voel het zand tussen je tenen en daag elkaar uit met een potje beachvolleybal, beachsoccer of footvolley. Moe van al die zomerse sportiviteit? Met een flink strandfeest in de tropische omgeving van The Beach kom je helemaal bij. Bij mooi weer geniet je van de buitenlucht en als het regent blijf je lekker binnen. Bij sport & event center The Beach is het altijd zomer!

Beleef het strand: indoor en outdoor

Sportieve ervaringen met het zand tussen je tenen. Geniet van ontspannende inspanning met één van de beach sporten. Smash de bal uit de lucht bij beachvolleybal, snij iedereen de pas af met beach rugby of wordt het toch een flinke pot voetbal op het strand? The Beach is de perfecte locatie voor ieder groepsuitje. Met drie ingerichte hallen en in totaal acht vloerverwarmde beachvolleybal courts valt het uitje nooit in het water. En wanneer de zon zich laat zien en het kwik gestegen is, dan verplaats je je lekker naar buiten.

Swingen en shaken bij tropische workshops

Maak de lekkerste cocktails onder begeleiding van een professionele bartender, swing de pan uit en dans de salsa of laat je artisticiteit de vrije loop en schilder een prachtig kunstwerk. Kom ook swingen en shaken bij een van de tropische workshops van The Beach! Tip: Geniet van een tropische bruiloft en stap in het huwelijksbootje bij The Beach.

Zomers genieten met het Beach Zomerarrangement

Verwelkom de zomer met het Beach Zomerarrangement, speciaal voor groepen van 10 tot 25 personen. Geniet van een tropische cocktail, hijs de feeststemming om je nek met een hawaïslinger en versla je collega, vriend of familie met beachvolleyballen of footvolley in de buitenlucht. De zon lacht je stralend toe, maar als het regent heeft The Beach goed weer-garantie: het feest zet zich dan lekker binnen voort. Sluit het zomerse genieten in stijl af met een heerlijke beachplate en Ben & Jerry's.

The Beach Aalsmeer in Aalsmeer leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje, themafeest, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.beach.nl

Foto: The Beach
Foto: The Beach
Foto: The Beach
Foto: The Beach
Foto: The Beach
Foto: The Beach