Kernie's Familiepark: meer dan 40 vrolijke attracties!

Kom langs bij Kernie's Familiepark, een gezellig en vrolijk attractiepark waar attracties, frietjes, ijs en drankjes onbeperkt bij de entreeprijs zijn inbegrepen. Een all-in dagje uit voor het hele gezin: leuk voor de kinderen én leuk voor de portemonnee van papa en mama. Kernie's Familiepark in Wunderland Kalkar ligt vlakbij Arnhem en Nijmegen en heeft meer dan 40 verschillende attracties, waaronder een 58 meter hoge 'Vertical Swing', een achtbaan, een wildwaterbaan en een zweefmolen. Pret voor iedereen!

Bezoek www.wunderlandkalkar.eu »

Wunderland Kalkar

Met z'n allen in het reuzenrad, gillen in de wildwaterbaan en eindeloos ronddraaien in de Tea Cups: Kernie's Familiepark is een leuk uitje voor gezinnen met kinderen van drie tot twaalf jaar. Ook voor de kleintjes zijn veel attracties toegankelijk, onder begeleiding van een volwassene. Vanaf een lengte van 1.30 meter mogen ze overal in, ook in de supersnelle achtbaan!

Indoor en outdoor pretpark

Als het regent dan is Kernie's Jungletown de uitkomst. Hier klimmen en klauteren kinderen zich gerust de hele dag in het junglelandschap. In het Brüter Museum kunnen ze ook nog wat leren: hier ontdek je in de voormalige en nooit in gebruik genomen kerncentrale wat er precies in zo'n elektriciteitscentrale gebeurt.

Bestel tickets online met ruim € 5,- korting!

Blijven slapen

Gezellig met het gezin een geheel verzorgd weekend of midweekje weg? Boek dan een van de all-in hotelarrangementen. Dan reis je na een actieve dag ontspannen af naar dromenland.

Kernie's Familiepark: meer dan 40 vrolijke attracties! leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 15,00 p.p.) en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

www.wunderlandkalkar.eu »

In de Turtle Parade.

Kernie in het gras.

In de Turtle Parade.

In de Turtle Parade.

In de Turtle Parade.

Samen in het reuzenrad.

In de Turtle Parade.

Kinderen verkennen het park.

Advertisement" width="1" height="1" alt="a1" />