Kernie's Familiepark: meer dan 40 vrolijke attracties!

Kernie's Familiepark Wunderland Kalkar

Kom avonturen beleven in Kernie's Familiepark, een gezellig en vrolijk attractiepark waar attracties, frietjes, ijs en drankjes onbeperkt bij de entreeprijs zijn inbegrepen. Een all-in dagje uit voor het hele gezin: leuk voor de kinderen én leuk voor de portemonnee van papa en mama. Kernie's Familiepark in Wunderland Kalkar ligt net over de grens, vlakbij Arnhem en Nijmegen en heeft meer dan 40 verschillende attracties, waaronder de 58 meter hoge zweefmolen 'Vertical Swing', een achtbaan en een wildwaterbaan. Pret voor iedereen!

Wunderland Kalkar

Met z'n allen in het reuzenrad, gillen in de wildwaterbaan en eindeloos ronddraaien in de Tea Cups: Kernie's Familiepark is een leuk uitje voor gezinnen met kinderen van drie tot twaalf jaar. Ook voor de kleintjes zijn veel attracties toegankelijk, onder begeleiding van een volwassene. Vanaf een lengte van 1.30 meter mogen ze overal in, ook in de supersnelle achtbaan!

Indoor en outdoor pretpark

Als het regent is Kernie's Jungletown de uitkomst. Hier klimmen en klauteren kinderen gerust de hele dag in het junglelandschap. In het Brüter Museum kunnen ze ook nog wat leren: hier ontdek je in de voormalige en nooit in gebruik genomen kerncentrale wat er precies in zo'n elektriciteitscentrale gebeurt.

Blijven slapen

Gezellig met het gezin een geheel verzorgd weekend of midweekje weg? Boek dan een van de all-in hotelarrangementen. Na een dag lekker actief zijn geniet je in het park van een heerlijk diner in één van de restaurants (inbegrepen) en daarna reis je ontspannen af naar dromenland!

Kernie's Familiepark: Avonturen voor het hele gezin in meer dan 40 attracties! Ook leuk voor een familiedag, schoolreisje (vanaf € 13,00 p.p.), kinderfeestje (vanaf € 9,50 p.p.) en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

Kernie's Familiepark Wunderland Kalkar

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.