Wunderland Kalkar
Wunderland Kalkar: all-in genieten van meer dan 40 attracties!

Beleef avonturen in Wunderland Kalkar, een gezellig en vrolijk attractiepark voor de hele familie. Attracties, maar ook frietjes, ijs en drankjes kun je onbeperkt bestellen. Dit alles is namelijk bij de prijs inbegrepen! Niet alleen een feestje voor de kinderen, maar ook leuk voor de portemonnee van papa en mama. Wunderland Kalkar ligt net over de grens, vlak bij Arnhem en Nijmegen en heeft meer dan veertig verschillende attracties. Stap onder andere in de 58 meter hoge zweefmolen 'Vertical Swing', de achtbaan, de wildwaterbaan en de Atlantis die je al draaiend tot dertig meter hoogte brengt. Of klim zelf omhoog op de klimwand. Pret voor iedereen!

Wunderland Kalkar

Met z'n allen in het reuzenrad, gillen in de wildwaterbaan en eindeloos ronddraaien in de Tea Cups: Kernie's Familiepark is een leuk uitje voor gezinnen met kinderen van drie tot twaalf jaar. Ook voor de kleintjes zijn veel attracties toegankelijk, onder begeleiding van een volwassene. Vanaf een lengte van 1.30 meter mogen ze overal in, ook in de supersnelle achtbaan!

Indoor en outdoor pretpark

Als het regent is Kernie's Jungle Town de uitkomst. Hier klimmen en klauteren kinderen gerust de hele dag in het junglelandschap. In het Brüter Museum kunnen ze ook nog wat leren: hier ontdek je in de voormalige en nooit in gebruik genomen kerncentrale wat er precies in zo'n elektriciteitscentrale gebeurt.

Blijven slapen

Gezellig met het gezin een geheel verzorgd weekend of midweekje weg? Boek dan een van de all-in hotelarrangementen. Na een dag lekker actief zijn geniet je in het park van een heerlijk diner in één van de restaurants (inbegrepen) en daarna reis je ontspannen af naar dromenland!

 Boek direct

Foto: Wunderland Kalkar
Foto: Wunderland Kalkar
Foto: Alexander Verbeet
Foto: Alexander Verbeet