Tropische vlindertuin De Passiflorahoeve

Tussen de tropische planten en fleurige passiebloemen fladderen talloze vlindersoorten rond! In de Passiflorahoeve geniet je van vlinders in de mooiste kleuren in vijf verschillende vlindertuinen. Bewonder ook de eitjes, rupsen en cocons in de vlinderkwekerij en neem een kijkje bij de zorgboerderij.

vlindertuin Passiflorahoeve

Tropische vlinders

In de vlindertuinen van de Passiflorahoeve dwaal je door een prachtige omgeving met Passiflora's en Aristolochia's, twee bijzondere plantensoorten. In de grote vlinderkas fladderen tropische vlinders om je heen en in de vlindervolière worden Europese vlindersoorten gehouden. De Passiflorahoeve heeft als enige in Europa een Europese tropische vlinderkwekerij, waar je de vlinder ziet ontwikkelen van eitje tot rups, cocon en vlinder. Als je geluk hebt, zie je hoe een vlinder uit een cocon kruipt!

Theeschenkerij en speeltuin

Geniet tijdens je wandeling van een kopje thee of koffie in de bijbehorende Theeschenkerij, die wordt gerund door cliënten van de zorgboerderij De Passiflorahoeve. Zij verzorgen ook graag een lekkere lunch of een uitgebreid buffet. Kinderen kunnen heerlijk spelen in de buitenspeeltuin of gaan op avontuur door de tuinen met een speciale speurtocht.

Tropische vlindertuin De Passiflorahoeve in Harskamp leent zich ook goed voor een vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Wandel door de vlindertuin.

Bekijk tropische vlinders.

Wandel door de vlindertuin.

Wandel door de vlindertuin.

Wandel door de vlindertuin.

Verken de vlinderkas en volière.

Wandel door de vlindertuin.

Waan je in een tropische wereld.