Herberg, restaurant en camping Tiengemeten

Herberg Tiengemeten

Overnachten op het eiland Tiengemeten is een avontuur. Door het ontbreken van gemotoriseerd verkeer en straatverlichting zijn de nachten op Tiengemeten stil en donker. Zo donker dat de Melkweg te zien is. De natuur is in al haar facetten op het eiland te horen en zien. Er mag alleen in tenten worden gekampeerd. Wie meer luxe wil, kan overnachten in een van de hotelkamers. Onder de rieten kap van de herberg zijn zes stijlvolle en natuurlijk ingerichte tweepersoonskamers te vinden. Hotelgasten hebben uitzicht over het natuurgebied Tiengemeten én over het Haringvliet. Eten kan in het sfeervolle restaurant van de herberg.

In de winter kun je culturele arrangementen boeken: je lekker laten verwennen op zaterdag en zondag, met zondagmiddag ook nog eens een theatervoorstelling. Of vier hier een rustig oud en nieuw, inclusief overnachting en lekker laat ontbijt.

Er zijn twee musea op het eiland te vinden: het Rien Poortvliet Museum en het Landbouwmuseum. Ook is er een bezoekerscentrum.

Herberg Tiengemeten in Tiengemeten leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Herberg Tiengemeten

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.