Attractiepark Drouwenerzand: voordelig plezier!

Voor weinig geld een compleet dagje uit met het gezin? Bij Drouwenerzand Attractiepark in Drenthe is voorbij de toegangspoorten al het eten en drinken helemaal gratis! Vers fruit, diverse belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs. Kom onbeperkt genieten zonder dat je steeds je portemonnee hoeft te trekken en doe een dagje Drouwenerzand Attractiepark!

Heel veel attracties

In het park is er voor jong en oud ontzettend veel te doen. Er is een indoor apekooi, piratenboot, para-jump (deze gaat over de kop!) en de familieachtbaan de Spinning Coaster. Voor de kleintjes vanaf drie jaar is er de Disney Airport, bootjes waarin je zelf kunt varen, botsauto's, een spetterend waterplein, een mooie carrousel en nog veel meer. De heftige attractie XLR8 is spannend voor de wat oudere kinderen - die met een sterke maag, welteverstaan. Voor lefgozers is er sinds april 2018 de attractie Freak Out, die je al draaiend meeneemt de hoogte in, van voor naar achteren. Het park is speciaal gericht op kinderen, voor een gezellige, veilige en onbezorgde dag uit. Leuk: als één dag niet genoeg is, kun je er ook blijven slapen. Er is een bungalowpark, een hotel (met familiekamers) en een camping.

Drouwenerzand Attractiepark

Kinderfeestje & schoolreisje

Op zoek naar een onvergetelijk kinderfeestje of gaaf schoolreisje? Kijk dan op de website van Drouwenerzand voor meer informatie en prijzen.

Drouwenerzand Attractiepark in Drouwen leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Voel de spanning in de XLR8. Foto: Drouwenerzand

Volop pret voor het hele gezin. Foto: Drouwenerzand

Voel de spanning in de XLR8. Foto: Drouwenerzand

Voel de spanning in de XLR8. Foto: Drouwenerzand

Voel de spanning in de XLR8. Foto: Drouwenerzand

Even samen een ijsje eten. Foto: Drouwenerzand

Voel de spanning in de XLR8. Foto: Drouwenerzand

Een duizelingwekkend ritje. Foto: Drouwenerzand