Maak een mooie huifkartocht over de Veluwe

Paardenliefhebbers opgelet: Huifkarcentrum Wouter Hazeleger biedt huifkartochten aan in alle soorten en maten. Stap in de huifkar en geniet van de rust en ruimte in de prachtige natuur rond Otterlo. De koetsier laat de mooiste plekjes van de unieke natuurgebieden zien. Helemaal ontspannen, eventueel met picknick of barbecue!

Bezoek www.huifkarren.nl »

Stalhouderij Wouter Hazeleger

Huifkartocht met picknick of barbecue

In alle rust genieten van de prachtige Veluwe, voortgetrokken door twee paarden. Dat wil je gerust een hele dag doen! Daarom zijn er verschillende arrangementen beschikbaar, met iets lekkers te eten erbij. Kies voor het picknickarrangement en strijk na een rit in de huifkar neer op een open plek met een picknickmand. Na een uurtje uitgebreid eten gaat de tocht verder door het natuurgebied Planken Wambuis. Ook heerlijk na een huifkartocht: samen barbecue├źn!

Een andere mogelijkheid is zelf mennen en dus zelf een route kiezen.

Voor bruiloften heeft Huifkarcentrum Wouter Hazeleger speciale trouwkoetsen. Laat je op deze mooie dag samen vervoeren als een koninklijk paar, in een witte koets voortgetrokken door Shire Horses. Ook voor bruiloftsgasten zijn er koetsen beschikbaar, zodat ze het bruidspaar kunnen volgen.

Maak een mooie huifkartocht over de Veluwe in Otterlo leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 10,00 p.p.) en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.huifkarren.nl »

Verken de Veluwe.

Maak een huifkartocht door de natuur.

Verken de Veluwe.

Verken de Veluwe.

Verken de Veluwe.

Trouwen in een huifkar.

Verken de Veluwe.

Een demonstratie met een vierspan Shires.