1

Stalhouderij Wouter Hazeleger
Maak een mooie huifkartocht over de Veluwe

Paardenliefhebbers opgelet: Huifkarcentrum Wouter Hazeleger biedt huifkartochten aan in alle soorten en maten. Stap in de huifkar en geniet van de rust en ruimte in de prachtige natuur rond Otterlo. De koetsier laat de mooiste plekjes van de unieke natuurgebieden zien, waar wilde paarden en Spaanse koeien rondlopen. Helemaal ontspannen, eventueel met picknick of barbecue!

Stalhouderij Wouter Hazeleger

Huifkartocht met picknick of barbecue

In alle rust genieten van de prachtige Veluwe, voortgetrokken door twee paarden. Dat wil je gerust een hele dag doen! Daarom zijn er verschillende arrangementen beschikbaar, met iets lekkers te eten erbij. Kies voor het picknickarrangement en strijk na een rit in de huifkar neer op een open plek met een picknickmand. Na een uurtje uitgebreid eten gaat de tocht verder door het natuurgebied Planken Wambuis. Ook heerlijk na een huifkartocht; samen barbecueën.

Huifkartocht op de Veluwe

Een andere mogelijkheid is het arrangement Beleef de Veluwe, waarbij je een dag lang compleet in de watten wordt gelegd. Je gaat op huifkartocht, gecombineerd met een spelletje ringsteken. Onderweg krijg je allerlei heerlijkheden, zoals appeltaart, een picknickmand en een uitgebreide barbecue. Leuk voor families en bedrijfsuitjes!

Trouwkoetsen

Voor bruiloften heeft Huifkarcentrum Wouter Hazeleger speciale trouwkoetsen. Laat je op deze mooie dag samen vervoeren als een koninklijk paar, in een witte koets voortgetrokken door Shire Horses. Ook voor bruiloftsgasten zijn er koetsen beschikbaar, zodat ze het bruidspaar kunnen volgen.

Stalhouderij Wouter Hazeleger in Otterlo leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.huifkarren.nl

Maak een huifkartocht door de natuur. Foto: Stalhouderij Wouter Hazeleger
Maak een huifkartocht door de natuur. Foto: Stalhouderij Wouter Hazeleger
Verken de Veluwe. Foto: Stalhouderij Wouter Hazeleger
Verken de Veluwe. Foto: Stalhouderij Wouter Hazeleger

-advertentiepositie-