Familieparadijs Eede
Familieparadijs Eede - doolhof, kinderboerderij en speeltuin

Verborgen in Zeeuws-Vlaanderen wacht een waar paradijs. Dwalen door de doolhoven, knuffelen met de dieren en klauteren in de speeltuin: Familieparadijs Eede zit vol verrassingen!

Doolhoven

Het Familiepark in Eede laat bezoekers dwalen door eindeloze doolhoven, waar het avontuur wacht. Zo is er het Victoriadoolhof van 8000 vierkante meter groot. Voor de kleinsten is er een minidoolhof, waar ze zonder te verdwalen veel plezier beleven. In het grote doolhof zitten allerlei leuke spelletjes verborgen, zoals ganzenbord, paardenspel en memory. Voor wat verkoeling op een warme dag kun je terecht in het waterdoolhof. En in het avonturendoolhof klauteren de kinderen razendsnel naar boven om via de reuzeglijbaan naar beneden te komen. Klaar voor nog meer avontuur? Kom dan naar het panelendoolhof, waar de juiste code moet worden ontcijferd.

Kinderboerderij

Behalve heel veel speeltoestellen en doolhoven zijn er ook dieren te vinden in het Familieparadijs. Kom knuffelen met de schaapjes en geitjes en vergeet de ezeltjes en konijnen niet! De dierenverzorger komt graag meer vertellen over de bewoners van de kinderboerderij.

Restaurant

Hongerig van het spelen? Dan is het tijd voor een bezoekje aan restaurant De Kreeke. De patron zet de heerlijkste maaltijden in een handomdraai op tafel. Steaks, garnalen, asperges en noem het maar op.

Familieparadijs Eede in Eede leent zich ook goed voor een familiedag en kinderfeestje (vanaf € 8,00 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

 Bezoek dekreeke.nl

Familieparadijs Eede
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.