DippieDoe
De hele dag plezier bij Attractiepark DippieDoe

Attractiepark DippieDoe, daar wil iedereen naartoe! Zowel kinderen tot twaalf jaar als de allerkleinsten hebben hier een leuke dag. Maak een rondje in de achtbaan Tyfoon of zwier lekker rond in de zweefmolen. DippieDoe is een leuk indoor en outdoor attractiepark met tientallen verschillende attracties. Uitje met kids van verschillende leeftijden? Tip: online staat bij alle attracties van DippieDoe aangegeven hoe spannend iets is en voor welke leeftijd het het leukst is.

Indoor speelparadijs

Vooral kinderen tot twaalf jaar hebben de dag van hun leven in Attractiepark DippieDoe. Ook met regen en slecht weer kunnen ze hier eindeloos spelen. Binnen en buiten is van alles te doen! Waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon of beklimmen het spannende parcours van de Klauter Kajuit. Er is een hoge klimvulkaan en voor de allerkleinsten is er de Ballenbaai met softplay. Even een moment van rust? Plof neer op een terras bij een van de snackpoints en ga voor een tussendoortje of en complete maaltijd. Handig: eigen eten meenemen mag ook.

Lekker buiten spelen

Is het lekker weer? Het buitenspeelpark is gigantisch! Hier vind je onder andere het leuke Piraten Golf (midgetgolf met een piratenthema), zweefmolen De Draaikolk en een Angry Birds Speeltuin, compleet met vogelnest. Klimmen, graven, springen of voetballen: de dag is bijna te kort om alles te doen!

DippieDoe in Best leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 9,95 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.dippiedoe.nl

Durf jij in achtbaan Tyfoon? Foto: Attractiepark DippieDoe
Durf jij in achtbaan Tyfoon? Foto: Attractiepark DippieDoe