Indianen en cactussen in de woestijn bij de CactusOase

CactusOase

Wandel over de paden langs duizenden bijzondere en kleurrijke cactussen van alle soorten en maten. Een prachtig gezicht! Ook andere planten staan hier verspreid met soms bijzondere namen zoals de 'vishaakcactus' en de 'hottentottenbilletjes'. De cactussen zijn extra mooi tijdens hun bloeiperiode van half april tot en met september. Bekijk ook hoe de kleurrijke papegaaien en parkieten rondfladderen in de vogeltuin van CactusOase. De Indian Art Gallery maakt de beleving compleet: door de bijzondere en uitgebreide expositie van Jeroen Vogtschmidt waan je je in het Wilde Westen van de indianen.

Leuk voor kinderen

Poppenmoeders, jong en oud, halen hun hart op bij de schitterende verzameling sierpoppen in authentieke handgemaakte klederdracht. Volg samen met de kinderen een puzzelroute en speel naar hartenlust in de Kindertuin met onder andere een tipi, een saloon en het Anny Cactus Kindertheater. De Desert Express en Thomastrein rijden over een modelspoorbaan door een Mexicaans landschap. Elke woensdag van 14:00 uur tot 16:00 uur rijden de treinen gratis op het modelspoor van de Seinpaal!

Dit bijzondere en veelzijdige park is leuk voor jong en oud, bij zowel goed als slecht weer! Kijk voor alle leuke arrangementen op de website.


De kracht van aloë vera

Anny Cactus vertelt graag over haar grote passie: de aloë vera-plant. De plant heeft een speciaal plekje in haar hart vanwege de schoonheid, groei, bloei en geneeskrachtige werking. Bezoek haar winkel 'Anny Cactus Passie voor Leven' bij de CactusOase, waar je magneetsieraden en aloë vera-producten kunt kopen. Leuk voor een familiedag of uitje met vriendinnen! Anny is te herkennen aan haar rode cowboyhoed.

CactusOase in Ruurlo leent zich ook goed voor een vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.), schoolreisje, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

CactusOase

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.