Een cool dagje uit bij Flevonice! - GESLOTEN

Flevonice - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer.

Met de wind om je oren schaats je bij Flevonice in Biddinghuizen de hele winter heerlijk buiten. Op de drie kilometer ijsbaan kun je altijd schaatsen, of het nu vriest of niet. En er is meer! In het coole Ice Funpark pakken kinderen een band en roetsjen pijlsnel van de Super Glijbaan. Op de krabbelbaan met leuke funattributen oefenen ze hun schaatstechnieken en in de speeltuin klimmen en klauteren ze dat het een lieve lust is. Een heerlijke dag voor het hele gezin, met als afsluiter lekker eten en drinken in een sfeervol restaurant!

Wat kun je allemaal doen bij Flevonice?

Een dag bij Flevonice is een dag vol beweging! Je kunt er natuurlijk in de winter schaatsen, maar in de zomer is hier ook genoeg te doen. Probeer het spectaculaire driftkarten uit. Glijd in één vloeiende beweging zijwaarts door de bochten en zet de snelste rondetijd neer. Een leuke uitdaging voor families, collega's en vrienden! Het Funpark 4 Kids is de plek waar kinderen zich de hele dag uitleven. Dit is een grote speeltuin met verkeersplein, grote glijbaan met banden en speeltuin met trampolines. Op het water kun je je in de zomer uitleven op de waterstormbaan, suppen en wakeboarden. Of daag elkaar uit op de obstacle run, tijdens een potje footgolf of bubble voetbal. En ken je het asfaltcircuit al? Hier tour je op rond op flyrads, longboards en bijzondere steppen.

Flevonice - GESLOTEN in Biddinghuizen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Flevonice - GESLOTEN

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.