Doolhof Ruurlo

"Wie wil doolen in het groen, moet het in dit doolhof doen", staat er in sierletters geschreven op de poort van Doolhof Ruurlo. Het doolhof in Ruurlo heeft een plekje in het Guinness Book of Records als grootste heggendoolhof ter wereld. Duik snel het avontuur in en durf te verdwalen, want iedereen vindt uiteindelijk de grote uitkijktoren in het midden!Het doolhof is groot, maar omdat de paden erg breed zijn is het niet heel moeilijk om het midden te vinden. Is het gelukt? Beklim dan de grote uitkijktoren en geniet van het mooie uitzicht over het doolhof. Leuk om de rest van je vrienden of familie te zien puzzelen met de route, terwijl je zelf de oplossing al lang gevonden hebt!

Kom na dit avontuur even bij met een hapje en een drankje. In de kiosk van de doolhof zijn versnaperingen, zoals ijs en drankjes, te koop voor erg lage prijzen.

Doolhof Ruurlo in Ruurlo leent zich ook goed voor een familiedag en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Verdwaal in het grootste doolhof van Europa!