Restaurant Het Prentenkabinet
Restaurant Het Prentenkabinet

In de prachtige oude Pieterswijk van Leiden heerlijk dineren in een eeuwenoud pand. De koks laten zich inspireren door de Franse en internationale keuken en er wordt regelmatig gekookt met streekproducten. Geniet van een diner in het sfeervolle restaurant of strijk neer op het zonnige terras. Het Prentenkabinet is veel meer dan een restaurant. Naast lekker eten, kunnen gasten hier ook uitgebreide arrangementen boeken. De beste ingrediënten voor een smakelijk avondje uit!

Een liefdesdiner, een walking diner of een rondvaart in combinatie met het heerlijke eten van het Prentenkabinet. Dat is kookkunst op hoog niveau! Dit bijzondere restaurant, dat in de prachtige oude Pieterswijk ligt, verrast. Proef de bijzondere sfeer in het eeuwenoude pand en geniet van het kwalitatief hoogstaande en ambachtelijke bereide eten!

Restaurant Het Prentenkabinet in Leiden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Leiden&Partners
Foto: Leiden&Partners