Hotel NH Sparrenhorst

Hotel NH Sparrenhorst

Hotel NH Sparrenhorst in Nunspeet ligt midden in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Het viersterrenhotel en conferentie-oord is modern en veelzijdig. Daarnaast is het een perfecte uitvalsbasis voor wandel-, fiets- en outdoor teamactiviteiten.

Het hotel biedt een breed scala aan mogelijkheden variërend van bed & breakfast tot een fietsarrangement. Op slechts anderhalve kilometer afstand ligt een golfbaan en het meer- en recreatiegebied de Zandenplas. Het wellnesscentrum van NH Sparrenhorst bestaat uit een compleet fitnesscentrum, overdekt zwembad en sauna en biedt ontspanning na een drukke dag. Daarnaast kan tegen betaling gebruik worden gemaakt van het solarium.

In de buurt van het hotel is een golfbaan en in de wijde omgeving kan volop gefietst en gewandeld worden. Het centrum van Nunspeet ligt op slechts tien minuten loopafstand. Amusementsparken als het Dolfinarium en Walibi World zijn binnen twintig minuten te bereiken.

Het conferentiecentrum van NH Sparrenhorst biedt uitgebreide mogelijkheden voor vergaderingen en zakelijke evenementen. Het hotel beschikt over een stijlvol theater en een scala aan vergaderruimtes. Alle conferentieruimtes zijn uitgerust met de modernste apparatuur en voorzieningen.

Hotel NH Sparrenhorst in Nunspeet leent zich ook goed voor een familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Hotel NH Sparrenhorst

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.