Grand Hotel De Kromme Raake

Grand Hotel De Kromme Raake

In het Groningse dorpje Eenrum staat het kleinste hotel ter wereld. Bij de opening kreeg Grand Hotel De Kromme Raake meteen twee vermeldingen in het Guinness Book of Records.

Gasten die in dit fraaie huisje met de geelwitte gevel verblijven, beschikken over een bedstee met ingebouwde televisie, een badkamer met groot tweepersoonsbad en marmeren wastafel en een zitkamer met minibar. In de buurt zijn drie cafés, een kaarsenmakerij en een mosterdmuseum. Vele beroemdheden hebben in het hotel overnacht. Volgens de eigenaren hadden zelfs Willem-Alexander en Maxima bijna hier hun huwelijksnacht doorgebracht. Ze werden uitgenodigd, maar ze hadden helaas al elders geboekt. Weten wat hun reactie op de uitnodiging was? Boek een overnachting in het hotel en bekijk tijdens het ontbijt de leuke reactie met foto van het koninklijk paar boven de stoof in de ontbijtkeuken.

Grand Hotel De Kromme Raake in Eenrum leent zich ook goed voor een weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Grand Hotel De Kromme Raake

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.