Ontdek wonderen van de wereld in GaiaZOO

Maak in GaiaZOO in één dag een reis door de wonderlijke dierenwereld! Bekijk prachtige neushoorns, de sierlijke giraffenfamilie en razendsnelle cheeta's op de Afrikaanse Savanna. Reis verder naar Zuid-Amerika, waar doodshoofdapen klauteren door de takken boven je hoofd!

Bezoek www.gaiazoo.nl »

Van aap tot zebra

GaiaZOO zit tjokvol bijzondere diersoorten en elk jaar komen er wel een paar nieuwe bij. Pas op voor de reuzenmiereneter, met een tong langer dan zestig centimeter! In het Tapir | Terrarium krioelt het van felgekleurde gifkikkers en harige vogelspinnen. Ontmoet in het gebied Taiga de rode panda's. Overdag klimmen of slapen ze vaak in bomen. Als ze nieuwsgierig of hongerig zijn, komen ze naar beneden. Schattig!

Dierentuin GaiaZOO

Deze dieren kende je nog niet

In GaiaZOO wonen ook veel bijzondere dieren. Maak eens kennis met de veelvraat, muskusossen en grootoorvossen. Nog nooit van gehoord? Dit zijn diersoorten die je verder nergens in Nederland tegenkomt. Tijdens presentaties van dierverzorgers ontdek je de leukste weetjes. Zij vertellen elke dag over de dieren in GaiaZOO en hun soortgenoten in het wild.

Spelen in de DinoDome en de JungleTour

Voor kinderen is GaiaZOO een speelparadijs! Bezoek de reusachtige DinoDome, het grootste indoor Dino Speelpark van Europa. Lekker klimmen, glijden en spelen in het nettenwoud en de hoge takeltoren. Tijdens de JungleTour klauter je buiten over touwbruggen en hoge klimtorens!

Ontdek wonderen van de wereld in GaiaZOO in Kerkrade leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje, themafeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.gaiazoo.nl »

Doodshoofdaapje.

Neushoorns.

Doodshoofdaapje.

Doodshoofdaapje.

Doodshoofdaapje.

Rode panda.

Doodshoofdaapje.

Maak een ritje in de DinoCarrousel.

Doodshoofdaapje.

Spelen in DinoDrome.