Vakantiepark Beekse Bergen


-advertentiepositie-



Lake Resort Beekse Bergen

Kom overnachten op Lake Resort Beekse Bergen en ga meteen gratis op safari in Safaripark Beekse Bergen! Safaripark Beekse Bergen is uniek in Nederland, het grootste wildlife park met 1500 dieren en 150 diersoorten. Het park is met de auto te bezichtigen, of per bus, boot en wandelend. Als je wilt kun je zelfs elke dag het park in met de AttractiePas die je gratis krijgt bij je boeking.

Jungalows

Wie overnacht in Lake Resort Beekse Bergen, slaapt op de camping of in een van de chalets, safaritenten of jungalows. De bungalows zijn geschikt voor zes personen en zijn van al het nodige voorzien. Iedere bungalow heeft een compleet ingerichte keuken en een terras met tuinmeubilair. Allemaal tussen de groene bomen of aan het meer. Of ga helemaal back to basic, op het speciale terrein waar je je tent midden in de natuur kunt zetten in plaats van op een standaard kampeerplek.

Hart van het park is Ganvie Village met een Afrikaanse vibe, waar van alles te doen is. Een verblijf op het vakantiepark in een vakantiehuis of safaritent geeft ook recht op het gratis bezoeken van onder meer Speelland Beekse Bergen, het Dierenrijk in Nuenen, ZooParc Overloon en van Luchtvaartmuseum Aviodrome in Lelystad.

Liever overnachten tussen de leeuwen, giraffen en neushoorns? Dat kan in Safari Resort Beekse Bergen. Een ultieme safaribeleving, waarbij je wakker wordt van een brullende leeuw en ontbijt met nieuwsgierige giraffen!

Vakantiepark Beekse Bergen in Hilvarenbeek leent zich ook goed voor een familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Sta oog in oog met een luipaard.
Sta oog in oog met een luipaard.
Bezoek Beekse Bergen met de kids.
Bezoek Beekse Bergen met de kids.
En kom bij de Safari Club!
En kom bij de Safari Club!