Slapen in een tram - Controversy Tram Inn

Controversy Tram Inn

Zzz... Lekker slapen in de trein, wie houdt er niet van? Maar pas wel op dat je je station niet mist. Pak het een keer helemaal anders aan en overnacht in een tram of trein. En niet zomaar één! Omgebouwd tot luxe appartementen met alle benodigdheden, is dit een ideale plek om te overnachten.

Overnachten in een tram

De compartimenten zijn onderverdeeld in vier thema's: Italiaans, Frans en Engels-Amerikaans. In elk verblijf wordt een eigen soort ontbijt geserveerd. De Italiaanse en de Franse tram zijn geschikt voor twee personen. De Engels-Amerikaanse tram, ook wel familietrammetje genoemd, is geschikt voor vier personen. De wand tussen de compartimenten is weggehaald, waardoor ouders toezicht hebben op de kinderen, die toch in hun 'eigen' compartiment slapen.

Overnachten in een trein

Controversy heeft ook een volledig ingerichte trein om in te overnachten in Mexicaanse sfeer. De trein bezit een overdaad aan luxe: een ruim bed (in een boot!), een televisie, een beamer en een groot bubbelbad. Vanaf het dakterras geniet je van het weidse uitzicht. Dat is nog eens écht ontspannen in de trein.

Vervoersmiddelen in overvloed

Naast de trams en de trein staat het terrein vol met andere bijzondere vervoersmiddelen. Tijdens de rondleiding over het erf kijken gasten dan ook hun ogen uit. Zo is er een ufo, die als extra slaapplek geboekt kan worden bij de familietram of -trein, een Russische straaljager, een Lamborghini Countach, een Cadillac en een Britse dubbeldekkerbus.

Controversy Tram Inn in Hoogwoud leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Controversy Tram Inn

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.