Hansa Park
Hansa Park in Duitsland: een walhalla voor achtbanenfans!

Op steenworp afstand van de Oostzee ligt attractiepark Hansa Park. Op 460.000 vierkante meter zijn hier meer dan honderdvijfentwintig attracties te vinden. Vermaak je in botsauto's, waterattracties en andere klassiekers, maar stap ook zeker in één van de spectaculaire achtbanen. Crazy Mine, The Oath Of Kärnan, Royal Scotsman of de Nessie: het park is een aanrader voor rollercoasterfans.

Alle attracties zijn ondergebracht in ruim tien verschillende themagebieden. Zo vind je hier onder andere het kleurrijke Fiesta del Mar, stoere Land of the Vikings, western Bonanza City en het nostalgische Old-Time Fun Fair. Daarnaast zijn er diverse liveshows die leuk zijn voor ouders en kinderen - uiteraard in het thema van het gebied van de show.

Nieuw in 2024

Dit jaar is trouwens een nieuwe attractie geopend in themagebied Adventure Land genaamd Lost Trails of Roanoke. Hier ga je de uitdaging aan op een hindernisbaan vol steile ladders, smalle en donkere gangetjes en een hangende brug. Spannend! Durf jij voor het moeilijke, rode parcours of kies je toch de makkelijke uitweg en bewandel je de groene route?

Lichtjesfestival

Ook vindt eind oktober het evenement Magical Autumn by the Sea plaats. Tijdens dit event is het attractiepark langer open en wordt het versierd met sprookjesachtige, gekleurde verlichting. Hierdoor ervaar je een fijne, romantische en warme sfeer tijdens een koudere periode. Ondertussen kun je tussen de achtbanen en andere attracties door diverse parades en shows bekijken, zoals een vuurwerkshow.

Hansa Park leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 hansa park duitsland

Foto: © Hansa Park
Foto: © Hansa Park
Foto: © Hansa Park
Foto: © Hansa Park
Foto: © Hansa Park
Foto: © Hansa Park
Foto: © Hansa Park
Foto: © Hansa Park