Familiepark Mondo Verde: sta oog in oog met de witte leeuw

Sta oog in oog met een zeldzame witte leeuw! Familiepark Mondo Verde is een dierenpark en attractiepark in één, met exotische wereldtuinen. Bekijk zeldzame dieren, wandel door tuinen met een Chinees, Marokkaans of Italiaans tintje en maak een ritje in de wildwaterbaan. Ontdek alle plekjes van het park als ontdekkingsreiziger in de dop!

Mondo Verde

Spannende en schattige dieren

Er wonen allerlei speciale dieren in Mondo Verde. Tropische vogels fladderen in het Vogelparadijs en in de natuurlijk aangelegde dierentuin loopt zelfs de zeldzame witte leeuw rond! In het park vind je ook alpaca's, tijgers, apen en de gevaarlijke kaaiman. Bekijk alle dieren van Mondo Verde.

Wereldse tuinen

Reis de hele wereld over, van tuin naar tuin. Familiepark Monde Verde zit vol prachtige wereldtuinen. Het ene moment ben je in het tropische regenwoud en het andere moment loop je door een Italiaanse tuin vol romantische beelden. Waan je in een Noord-Afrikaanse woestijn en wandel tussen kleurrijke wilde bloemen uit Engeland.

Dino's, Sky Dive en wildwaterbaan

Niet schrikken van de levensgrote dino! Ga op zoek naar de uitgestorven dinosaurusfamilie die verspreid staat door het park. Klim onderweg op de hoge klimtorens, speel op het houten touwvlot en maak een spannende rit door de lucht met de Sky Dive. Trotseer ook de gloednieuwe wildwaterbaan met boomstammetjes. Mondo Verde is leuk voor een kinderfeestje of schoolreisje. Leer bijvoorbeeld alles over uitstervende plant- en diersoorten en de invloed van de mens daarop.

Familiepark Mondo Verde: sta oog in oog met de witte leeuw in Landgraaf leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Familiepark Mondo Verde

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.