Preston Palace - hotel en uitgaanscentrum
Preston Palace - hotel en uitgaanscentrum

Preston Palace werkt volgens een unieke all inclusive-formule. Dit houdt in dat alles bij de prijs is inbegrepen: van het verblijf, eten en drinken tot het gebruik van alle faciliteiten. Maak gebruik van de diverse restaurants en bars, midgetgolf, een bowlingbaan en snooker- en biljarttafels. Ontspan in het subtropische zwemparadijs, de sauna, het stoombad of onder de zonnehemel. Tevens is er een souvenirshop, een bioscoop en een indoor-kermis met attracties en avondentertainment. Speciaal voor de kleine gasten is er de spelotheek.

Preston Palace is de locatie voor een complete dag of avondje uit. Een langer verblijf is mogelijk door gebruik te maken van het hotel. Bij de prijs inbegrepen is een uitgebreid ontbijt-, lunch- en dinerbuffet.

Preston Palace - hotel en uitgaanscentrum in Almelo leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,00 p.p.), workshop, weekendje weg, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.prestonpalace.nl

Preston Palace - hotel en uitgaanscentrum
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.