Zomerrestaurant De Tuinkamer
De Tuinkamer

In de zomermaanden is restaurant De Tuinkamer geopend, in een sprookjesachtige kas midden in de bijzondere Priona Tuinen. Hier kookt chef-kok Alwin Leemhuis met verse producten uit de Tuinen en uit de omgeving. Daarom vind je hier elk seizoen iets anders op de kaart. Ook gin, wodka, siroop en frisdrank maken ze zelf met ingrediënten uit de Tuinen. Neem een kijkje in de keuken tijdens een workshop of cursus en leer meteen beter koken!

De Priona Tuinen


De Priona Tuinen zijn ontworpen door Anton Schlepers en Henk Gerritsen. Deze eigenzinnige tuinontwerpers zetten een geheel nieuwe trend in tuinen. Hun ontwerp kreeg de naam Dutch Wave. Kenmerkend voor deze ontwerpstijl is het ecologisch evenwicht van de beplanting. Zowel de professional als de gewone tuinliefhebber raakt geïnspireerd door de Priona Tuinen. Loop rond in de keientuin, de hemelsleuteltuin en de vlindertuin. De afwisseling tussen mooi aangelegde bloemperkjes en wat wildere stukken bebossing maken de Priona Tuinen afwisselend en mooi. Anton Schepers was ook kunstenaar. Hij maakte veel kunst geïnspireerd op de natuur. Een deel van zijn werk is bewaard en heeft een vaste plek gekregen in de tuin.

De Tuinkamer in Schuinesloot leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en workshop. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Zomerrestaurant De Tuinkamer