Maïsdoolhof Malden

Bij Speelboerderij-Maïsdoolhof Malden wordt er ieder jaar een nieuwe route uitgezet in de doolhof. Wie vindt uiteindelijk de uitkijktoren? Op de skelterbaan en traptractorbaan kunnen kinderen naar hartenlust rondrijden. Er is een springkussen, een dierenweide en er zijn bouwblokken en oud-Hollandse spelletjes. Ook is er een zandbak met waterpomp die urenlang speelplezier bieden.

Amerikaanse boerenspelletjes

Voor wie eens wat anders wil doen, heeft Speelboerderij-Maïsdoolhof Malden Amerikaanse boerenspelletjes. Speel bijvoorbeeld een potje laddergolf of cornhole. Hoe dat werkt? Dat leggen ze graag uit.

Op het terrein staat een aantal picknicktafels waar bezoekers hun eigen lunch kunnen nuttigen. Er zijn kleine versnaperingen en drankjes te koop. Het is mogelijk patat en snacks te bestellen of een barbecue-arrangement te reserveren.

Maïsdoolhof Malden in Malden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 9,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Speelboerderij-Maïsdoolhof Malden