Verrassende rondvaart op de Westeinderplassen

De Westeinder Rondvaart vaart met open boten over de Westeinderplassen: een prachtig gebied waar je heerlijk kunt varen, barbecue├źn en alles ontdekken over de seringenteelt. Vaar mee over de plassen en ontdek meer over Aalsmeer en zijn ontstaan en geniet bovendien van een ontspannen vaartocht.

En dan, op de akkers van 'de Poel' ontdekt iedereen het geheim van de Westeinderplassen. Hier wordt namelijk 95 procent van de wereldproductie aan seringen geteeld! En nog een geheimpje: hier vind je een gezellig, beschut eiland van Westeinder Rondvaart waar je ontspannen kunt barbecue├źn!

Rondvaarten

Westeinder Rondvaart biedt verschillende rondvaarten aan, met als hoogtepunt in de winter de Seringenexperience met kijkje in de kwekerij. Ook heel interessant is de Palingexperience met als culinair hoogtepunt het verorberen van een Westeinder aal.

Varen over de Westeinder Plassen

Verrassende rondvaart op de Westeinderplassen in Aalsmeer leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.