Partycentrum Veluwehal

In Partycentrum Veluwehal in Barneveld geniet je van sportieve arrangementen. Eerst baantjes trekken in het overdekte zwembad of een balletje gooien op de bowlingbaan. Daarna strijk je neer in het restaurant voor een heerlijk bordje eten dat je opschept van het lopend buffet of voor een diner à la carte. Het zwembad is ook het thuisbad van diverse zwem- en waterpoloclubs, dus in het weekend zijn er regelmatig wedstrijden.

De Veluwehal heeft een mooie kegel- en bowlingbaan. De scores zijn makkelijk te volgen via de elektronische bediening. Dan de sporthal: deze is maar liefst 2.200 vierkante meter groot. Sportverenigingen uit Barneveld en omgeving gebruiken de hal intensief. Ook kun je hier prima terecht voor een bedrijfstoernooi. Na een sportieve prestatie is het heerlijk om neer te strijken in het restaurant. Er zijn verschillende eet-arrangementen met gourmetten en barbecuën. Kijk op de site voor de arrangementen.

Partycentrum Veluwehal in Barneveld leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 11,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Partycentrum Veluwehal