RCN de Potten


-advertentiepositie-RCN de Potten

RCN de Potten ligt in het Friese Offingawier en maakt deel uit van Recratiecentra Nederland, een organisatie die vakantieplekken aanbiedt in Nederland en Frankrijk. Beleef hier je vakantie aan en op het water!

De camping ligt aan het grootste plassen- en merengebied van West-Europa, waaronder het Sneekermeer. Gasten kunnen begin augustus de Sneekweek meemaken. In deze periode vindt op het meer ook de beslissende wedstrijd plaats van het Skûtjesilen.

Het bosrijke Gaasterland nodigt uit tot het maken van mooie fiets- en wandeltochten. Verder zijn er de prachtige schilderachtige Zuiderzeestadjes: Hindeloopen, Makkum en Workum.

Het gebied is met name uitstekend voor de watersport. Kinderen zijn al vanaf acht jaar welkom op de eigen zeilschool, maar ook jongeren en volwassenen kunnen leren zeilen in een van de zeilboten. Op het centrum kunnen gasten verder tennissen, midgetgolfen, volleyballen, basketballen, trampolinespringen en skelteren.

RCN de Potten in Offingawier leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.rcn.nl

RCN de Potten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.