1

RCN de Noordster
RCN de Noordster

Midden in het Nationaal Park 'Dwingelderveld', een natuurgebied van ruim 3500 hectare, ligt recreatiepark RCN de Noordster. Een heerlijk park voor natuurliefhebbers die eindeloos kunnen fietsen en wandelen in de mooie omgeving, maar ook voor kinderen. Zij kunnen lekker spelen in het waterspeelparadijs, de speeltuin of de indoor speelruimte waar ze zelfs op ruimtemissie kunnen gaan. Helpen om de dieren in de Dierenhoeve te verzorgen, fossielen zoeken en avonturen beleven op het Kruimelpad. Verder is er in het park een midgetgolfbaan, een jeu-de-boulesbaan en een multifunctioneel sportveld waar je kunt tennissen, basketballen, voetballen en badmintonnen.

Ook aan bezienswaardigheden en attracties geen gebrek. Het Planetron van Dwingeloo, Attractie- & Vakantiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn en Verkeerspark Assen zijn goed bereikbaar. De grootste overdekte speeltuin, Speelstad Oranje, ligt op loopafstand van het park.

De Noordster is onderdeel van Recreatiecentra Nederland. Deze organisatie biedt vakantieplaatsen aan in Nederland en Frankrijk. Tijdens de schoolvakanties is er op elk park een uitgebreid recreatieprogramma voor het hele gezin. Fossielen zoeken, klaverjassen, kinderdisco of een filmavond: het recreatieteam organiseert altijd iets origineels.

RCN de Noordster in Dwingeloo leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

RCN de Noordster
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.

-advertentiepositie-