1

RCN de Jagerstee


-advertentiepositie-



RCN de Jagerstee

Midden op de Veluwe, bij het gezellige plaatsje Epe, vind je vakantiepark RCN de Jagerstee. Het groene vakantiepark ligt verscholen tussen de bossen. Je kunt hier zelfs slapen in boomhutten! En word wakker tussen de vogeltjes, Het vakantiepark is een fijne uitvalsbasis voor mooie fiets- of wandeltochten door het natuurgebiedje. Of ontspan in het verwarmde openluchtzwembad. Bij RCN de Jagerstee geniet je met het hele gezin van een heerlijke buitenvakantie.

Op het park worden voor zowel kinderen als jongeren leuke activiteiten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan midgetgolfen, tafeltennissen en zwemmen. In de grote speeltuin met kabelbaan en skelters vermaken ze zich ook prima, terwijl je zelf van het zonnetje geniet op het grote terras. Regenbuitje? Dan kunnen ze verder spelen in het indoor speelbos.

Heel bijzonder zijn de kampeerplaatsen met eigen boomhut. Een eigen speelplek voor de kinderen en natuurlijk verboden voor ouders!

RCN de Jagerstee in Epe leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.rcn.nl

RCN de Jagerstee
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.