Binnen- én buitenspeelplezier bij speeltuin Megapret
Kinderspeelparadijs Megapret

Megapret is een grote binnen- en buitenspeeltuin in Gelderland. Kinderen van alle leeftijden rennen van binnen naar buiten om zich uit te leven op de vele speeltoestellen. Binnen vermaken kinderen tot twaalf jaar zich in het klim- en klauterspeeltoestel met maar liefst vier verdiepingen! Ren achter elkaar aan over balken en door nauwe gangetjes en eindig met een plof in de ballenbak of roetsj van de grote glijbaan. Ga de strijd aan met vriendjes bij de ballenkanonnen of dans de sterren van de hemel in de kinderdisco. Er is binnen zelfs een rodelbaan van dertig meter lang en wel zeven meter hoog!

Lekker buiten spelen

Buiten wachten heel wat leuke avonturen op kinderen, zodat ze zich helemaal moe kunnen spelen. Een greep uit de outdooractiviteiten:
  • Vertoon je rijkunsten in het verkeerspark met stoplichten, een benzinestation en zelfs een wasstraat.
  • Bekijk het park van bovenaf vanaf de monorail! Neem plaats in een eend en trap jezelf zo snel mogelijk naar de overkant.
  • Zin in een beetje competitie? Ouders slaan samen met hun kids heel wat balletjes weg op de adventure midgetgolfbaan, die nét iets groter is dan een gewone minigolfbaan en echte boerenwerktuigen als hindernissen heeft.
  • Als de buitentemperatuur de 23 graden bereikt gaat ook het waterpark Waterpret open voor een dagje vol spetterpret. Spring en ren onder de fonteinen door en spuit elkaar nat. Fijn om te weten voor ouders: vanwege de stroeve vloer glijden kinderen niet uit

Familiedag of schoolreisje?

Ook dat vier je lekker centraal in het midden van het land bij Megapret. Gezellig golfen op de adventure golfbaan gecombineerd met een buffet. Kleintjes vermaken zich in de bouwhoek, grotere kinderen schieten panna's op het voetbalveld of trekken gekke bekken in het spiegelpaleis en volwassenen steken de handen uit de mouwen bij een potje snookergolf: een soort midgetgolf op tafels waarbij je gebruik maakt van een biljartkeu. Het allerleukst is dat je bij Megapret niet duur uit bent voor een uitje met de hele familie: voor minder dan een tientje kun je de hele dag spelen en krijg je patat, ijs en onbeperkt ranja.

Kinderspeelparadijs Megapret in Lievelde leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 11,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Megapret.
Foto: Megapret.
Foto: Megapret.
Foto: Megapret.
Foto: Megapret.
Foto: Megapret.
Foto: Megapret.
Foto: Megapret.
Foto: Megapret.
Foto: Megapret.