Speelpark Hoge Boekel

Kom naar hartelust spelen bij speelpark het Hoge Boekel. In dit gezellige familiepark staan de leukste speeltoestellen opgesteld. Bekende 'oude' speeltoestellen en flitsende nieuwe attracties: het Hoge Boekel biedt voor het hele gezin een gezellig dagje weg.

Maak een avontuurlijke rit met het spoortreintje of de safari-jeep door het park, geniet van een avontuurlijke zweefvlucht over het water in de kabelbaan en probeer de gekste sprongen op de luchtkussens en trampolines. Ouders houden de kinderen vanaf het ruime zonneterras ontspannen in de gaten. Heb je de bootspringschans al geprobeerd?

Het gezellige speelpark is een begrip in de wijde omgeving, maar speeltuin de Hoge Boekel beschikt ook over een midgetgolfbaan met achttien holes. Vier een gezellige familiedag of kinderfeestje op de golfbaan en het bijbehorende terras. Of sluit een dagje spelen af met een gezellig feest in het zalencentrum van het park. De sfeervolle ruimte biedt plaats aan maximaal driehonderd personen.

Wedstrijdje kegelen

De dag kan ook gecombineerd worden met een wedstrijdje kegelen in het kegelcentrum van de speeltuin. Geniet van een hapje en een drankje in de sfeervolle bar en daag elkaar uit voor een spannend spelletje op een van de vier volautomatische kegelbanen. Ook deze ruimte is geschikt voor feestjes met maximaal 75 gasten.
Het Hoge Boekel is zowel vanuit Enschede als Oldenzaal en Duitsland eenvoudig te bereiken.

Speelpark Hoge Boekel in Enschede leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 9,50 p.p.), schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

Speelpark Hoge Boekel

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.