Speelpark Hoge Boekel
Speelpark Hoge Boekel

Kom naar hartelust spelen bij speelpark het Hoge Boekel. In dit gezellige familiepark staan de leukste speeltoestellen opgesteld. Bekende 'oude' speeltoestellen en flitsende nieuwe attracties: het Hoge Boekel biedt voor het hele gezin een gezellig dagje weg.

Maak een avontuurlijke rit met het spoortreintje of de safari-jeep door het park, geniet van een avontuurlijke zweefvlucht over het water in de kabelbaan en probeer de gekste sprongen op de luchtkussens en trampolines. Ouders houden de kinderen vanaf het ruime zonneterras ontspannen in de gaten. Heb je de bootspringschans al geprobeerd?

Het gezellige speelpark is een begrip in de wijde omgeving, maar speeltuin de Hoge Boekel beschikt ook over een midgetgolfbaan met achttien holes. Vier een gezellige familiedag of kinderfeestje op de golfbaan en het bijbehorende terras.

Speelpark Hoge Boekel in Enschede leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,00 p.p.), schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

Samen op jeepsafari.