Zeilschip Averechts
Weekendje Terschelling met de Averechts

Geniet van een weekend Terschelling met de Averechts. Alleen of met een groep. Stap aan boord, gooi de trossen los en hijs de zeilen!

Zeilen met de Averechts

Programma:

Vrijdag
Stap om 17:00 uur in Harlingen aan boord en zet koers naar Terschelling. Afhankelijk van weer en getij worden rond een uur of vijf de trossen los gegooid en de zeilen gehesen. Onderweg geniet je van soep met brood. De tocht naar Terschelling duurt drie tot vier uur.

Zaterdag
Begin zaterdagochtend met een heerlijk ontbijt. De rest van de dag vul je in zoals je zelf wilt. Ontdek Terschelling, ga lekker wandelen, zonnebaden of winkelen en lunch en dineer in een van de vele leuke restaurants dat Terschelling rijk is.

Zondag
Na een heerlijk ontbijt hijs je samen de zeilen en gooi je de trossen los om vervolgens weer koers te zetten naar Harlingen. Onderweg staan de soep en broodjes weer klaar, zodat je met een gevulde maag rond 16:00 uur weer aan wal stapt.

Geniet van het weekend Terschelling met de Averechts voor een totaalprijs van € 179,-. Kijk snel op de website van de Averechts voor meer informatie!

Zeilschip Averechts in Harlingen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, themafeest, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek averechts.net

Zeilschip Averechts
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.