1

Zwembad De IJzeren Man Weert
Zwembad De IJzeren Man Weert

Zwembad De IJzeren Man Weert in Weert, gelegen in het gelijknamige natuurgebied, is een ruim zwembad dat geschikt is voor waterratten van alle leeftijden. In zowel het binnen- als het buitenband vermaak je je gemakkelijk een hele dag! Trotseer de golven en de stroomversnelling in het golfslagbad en roetsj van de interactieve glijbaan onder het hoge en lichte dak. En wat dacht je van een avondje discozwemmen, iedere laatste vrijdag van de maand? De kleintjes spetteren vol enthousiasme in het speciale peuterbad en werken aan de perfecte borstcrawl doe je in het 25 meter wedstrijdbad. Kortom: voor ieder wat wils!

Buiten geniet je van de zon op de grote zonneweide. Neem tussen het bakken door een duik in één van de recreatiebaden of spring van de hoge duikplank in de springkuil en zoef van de familieglijbaan. En krijg je dorst van al dat zwemmen? Doe jezelf dan tegoed aan een verfrissend drankje in de sfeervolle beachbar.

Zwembad De IJzeren Man Weert in Weert leent zich ook goed voor een vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 9,50 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.zwembadweert.nl

Foto: Limburg Marketing © Smile Fotografie
Foto: Limburg Marketing © Smile Fotografie

-advertentiepositie-