Kinderboerderij Dondertman
Kinderboerderij Dondertman

Bij Kinderboerderij Dondertman in het Overijsselse Holten lopen de meest uiteenlopende diersoorten rond: van varkens tot geiten en van pony's tot cavia's. In het Knuffelhuis mogen kinderen naar hartenlust jonge konijnen en cavia's aaien. In de knuffelwei zijn geiten en schapen te vinden. Ook is er genoeg ruimte om te spelen: er is een speelkelder, een speeltuin, een skelterbaan, een rondrijdend treintje en verschillende springkussens. Afhankelijk van het seizoen en bij voldoende belangstelling worden er huifkar- of ponyritten georganiseerd en rijdt de Dondertman Express kinderen door de omgeving.

Bij de kinderboerderij is een ruime speelweide waar kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Er zijn ook speelelementen voor mindervalide kinderen. En ken je de skelterbaan en speelkelder al?

Het terras van de kinderboerderij is ook zeer geschikt als rustplaats voor fietsers en wandelaar. In het Boshuus kun je een hapje en drankje halen. Ook leuk voor kinderfeestjes en familiefeesten!

Kinderboerderij Dondertman in Holten leent zich ook goed voor een familiedag, schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

 Bezoek www.kb-dondertman.nl

Foto: Kinderboerderij Dondertman
Foto: Kinderboerderij Dondertman