1

De Theefabriek
De Theefabriek

Ben jij ook zo'n theeleut? Breng dan snel een bezoek aan de Theefabriek en geniet van alle geuren, kleuren en smaken van thee! Het museum van de Theefabriek neemt haar gasten mee op een verrassende ontdekkingsreis door de boeiende wereld van de thee; van de plant tot het drinken ervan in De Theeschenkerij. Heb je nog steeds niet genoeg van thee? Ga dan langs de Theehandel met zijn enorme assortiment theesoorten en -artikelen.

Natuurlijk moet dit goedje ook geproefd worden. In de sfeervolle theeschenkerij kan worden gekozen uit een theekaart met ruim driehonderd soorten thee: kruiden, rooibos, vruchten en specerijen, maar ook spannende theecocktails, zowel koud als warm, met en zonder alcohol. Daarbij wordt er ambachtelijk gebak geserveerd, waaronder scones, muffins, poffertjes, sandwiches en allerlei andere lekkernijen. Op reservering zijn er ook uitgebreide theetafels, teas, brunches en lunches te verkrijgen. In de theewinkel kan heerlijk worden rondgesnuffeld om net dat speciale theetje te vinden, een leuk cadeautje te kopen of een theeservies samen te stellen.

De Theefabriek in Houwerzijl leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag en workshop. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

De Theefabriek