Hotel Dreyeroord - GESLOTEN

Hotel Dreyeroord - GESLOTEN

Let op: Hotel Dreyeroord is gesloten.

Hotel Dreyeroord kent een rijke historie. Al eeuwenlang is de Dreijen een begrip in Oosterbeek, eerst als hospitaal, later als landgoed. In 1883 zet Evert Rothuizen de Dreijen definitief op de kaart door er een hotel van te maken: Hotel Dreyeroord. Net na de oorlog neemt de familie Van der Straaten het hotel-pension over. Sindsdien runnen zij dit zeer exclusieve hotel in de omgeving van Arnhem.

Het hotel ziet eruit als een chalet, wat zorgt voor een knusse en tegelijkertijd sjieke sfeer. Hotel Dreyeroord beschikt over 27 kamers. De meeste kamers zijn voorzien van een balkon, ligbad en een heerlijk bed. Het interieur van de kamers is strak en landelijk met antieke tierlantijntjes.

Een verblijf in Hotel Dreyeroord is een hele beleving. Het hotel wordt omgeven door een grote prachtige parktuin met vijver, eeuwenoude bomen en verschillende soorten rhododendrons. Na een heerlijke wandeling kunnen hotelgasten aanschuiven voor een heerlijke lunch of diner. De uitstekende keuken draagt bij aan een onvergetelijke ervaring.

Lees de stedentrip over Oosterbeek met meer informatie over Hotel Dreyeroord.

Hotel Dreyeroord - GESLOTEN

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.