Paragliding Holland
Paragliding Holland

Wie heeft niet de droom om een keer te vliegen als een vogel? Bij paragliding Holland is dit mogelijk! Door een tandemvlucht te maken met een ervaren instructeur is ervaring of voorbereiding niet vereist.

Met een paar stappen trekt de lierkabel de passagier de lucht in en begin je aan de paraglidevlucht. Vanaf 14 jaar kunnen bezoekers al de lucht in en het is gemakkelijk te leren. Van tevoren worden enkele instructies gegeven, maar het enige wat een beginner moet weten, zijn de stappen voor bij het landen. Je hoeft geen krachtpatser of sportieveling te zijn. Het is een ultieme ervaring die niet veel hoeft te kosten!

Naast de tandemvluchten in Nederland is het ook mogelijk om tandemvluchten in het buitenland te maken. Gezellig met collega's een dagje uit? Binnen Paragliging Holland zijn groepsarrangementen mogelijk. Na wat grondoefeningen kan iedereen een tandemvlucht maken van 300 meter hoog! Ook leuk om als origineel kado een paraglidebon te geven.

Naast gewoon een keertje paragliden is het ook mogelijk om verschillende cursussen te volgen.

Paragliding Holland in Wateringen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.paragliding.nl

Paragliding Holland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.