Bungalowpark Het Nolderwoud

Bungalowpark Het Nolderwoud

Bungalowpark Het Nolderwoud is mooi gelegen bij het Drentse Zuidwolde. Een heerlijke plek voor rustzoekers. Het park heeft gezinsbungalows voor twee tot tien personen en groepsaccommodaties voor 22 tot 30 personen. De huisjes zijn ruim en comfortabel en van alle gemakken voorzien.

Voor het hele gezin

Voor alle leeftijden is het leuk in Het Nolderwoud. Kinderen spelen in de speeltuin, springen op de trampoline of zwemmen in het kleine meertje. Deze 'natuurplas' is omringd door wit zand en heeft drie natuurlijke wellen, die het water voortdurend verversen. De recreatieplas is speciaal aangelegd voor gasten van Het Nolderwoud, dus het is er heerlijk rustig. Visliefhebbers kunnen in de visvijver proberen een karper aan de haak te slaan.

Beauty- en Kuurinstituut

Volwassenen genieten van het prachtige landschap, maar kunnen ook relaxen in Beauty- en Kuurinstituut Het Nolderwoud. Een bezoek aan het bungalowpark is heel goed te combineren met een beauty-arrangement.

Bungalowpark Het Nolderwoud in Zuidwolde leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Bungalowpark Het Nolderwoud

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.