Beleef een filmavontuur in Movie Park Germany

Ontmoet je favoriete filmhelden in Movie Park Germany! Dit gave park heeft meer dan veertig attracties en shows, allemaal gebaseerd op een film of een televisieserie. Ga op expeditie naar The Lost Temple, een spannende 4D-attractie, en suis door de lucht in Jimmy Neutron's Atomic Flyer. Van extreme attracties, waar de adrenaline van door je lijf giert, tot het gezellige Nickland met de helden van Nickelodeon: voor alle leeftijden een dag vol avontuur.

Voor het hele gezin

In het Nickland wachten de helden van Nickelodeon. Ontmoet Spongebob, Dora en de Teenage Mutant Ninja Turtles en beleef hun avonturen in de verschillende attracties, zoals Diego's Rescue Rider en de Spongebob Splash Bash. Draai samen eindeloos rondjes in de verschillende draaimolens of ga de hoogte in met het reuzenrad. Onverschrokken kleintjes durven vast in de 4 meter hoge Mini-Free-Fall-Tower!

Attracties

Een ritje naar de vulkaan in de Bermuda Triangle en daarna de uithoeken van het heelal verkennen met de Star Trek: Operation Enterprise.Maak met de hele familie een tocht over de rivier en verken de jungle met Dora. In Movie Park Germany kun je de hele dag ronddraaien en door de lucht suizen in de vele attracties.

Dag vol shows

Op de stuntset in het park halen acteurs de vetste stunts uit in Crazy Cops New York; één van de shows in Movie Park Germany. Iedere dag staan er verschillende shows op het programma vol spektakel en karakters uit bekende televisieseries. Wil je alle karakters en acteurs zien? Kom dan naar de parkparade!

Nieuw in 2019: themagebied Adventure Bay! Het plaatsje uit de serie Paw Patrol komt hier tot leven met verschillende attracties rond de populaire hondjes.

Beleef een filmavontuur in Movie Park Germany leent zich ook goed voor een familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Mission to Mars

Een avond in Moviepark Germany

Mission to Mars

Mission to Mars

Mission to Mars

Achtbaan MP Xpress

Mission to Mars

Stunt Show in Moviepark Germany