Movie Park Germany

Ontmoet je favoriete filmhelden in Movie Park Germany. Het park heeft meer dan veertig attracties en shows gelinkt aan een tv- of filmpersonage. De attracties zijn onderverdeeld in diverse categorieën. Voor de durfal is er een serie extreem, met onder meer Bermuda Triangle – Alien Encounter. Stap in de boot, reis door de vulkaan en laat je verrassen door lasereffecten, dikke mist, enge machines en steile afdalingen in het donker.

Rustiger is het in 'Nickland' waar je aan de zijde van cartoonfiguren van Nickelodeon toch ook wel weer spannende avonturen beleeft. Trotseer de zwaartekracht in Jimmy Neutrons Atomic Flyer of ga op jungle-expeditie met Dora.

Dora en SpongeBob

De shows in Movie Park geven de bezoeker een kijkje op een filmset. Bezoek de stuntshow Crazy Cops New York en geniet van een actiefilm met een vleugje humor. Kinderen ontmoeten hun filmhelden Dora, SpongeBob, Patrick en Jimmy Neutron in de Character Show.

Uiteraard kun je na al deze inspanningen een heerlijke maaltijd nuttigen in een van de restaurants. Geen behoefte aan een compleet diner? Kies dan voor de hapklare snack van de 'Subway' of de pizza van het 'Pizza Depot'.

Movie Park Germany leent zich ook goed voor een familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.