Varen met de Korevaer - Monnickendam

Varen met de Korevaer - Monnickendam

Gezelligheid staat hoog in het vaandel tijdens een zeiltocht op De Korevaer. Of het gaat om een familie-uitje, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje: op De Korevaer heeft iedereen het naar zijn zin.

Tweemaster

De Korevaer is een gezellige en luxe tweemaster. De zeilklipper werd al in 1911 gebouwd en heeft een rijke geschiedenis. De laatste jaren wordt het schip gebruikt voor groepsuitjes op het IJsselmeer en de Waddenzee.

Meerdaags

Groepen vervelen zich geen moment aan boord van het schip. Op de Korevaer kunnen dagtochten, maar ook meerdaagse tochten en zelfs weektochten worden gemaakt. Tijdens zo'n tocht worden, afhankelijk van de wind, verschillende steden aangedaan, zoals Volendam, Hoorn en Enkhuizen.

Comfort

De Korevaer is een luxe schip met tien hutten, waar dertig gasten kunnen slapen. Het zeilschip is verder van allerlei gemakken voorzien, zoals spelletjes, een DVD-speler en zelfs een biertap.De Korevaer vaart vanuit Monnickendam én vanuit Amsterdam.

Bed & Breakfast

In de winter meert De Korevaer aan in Leiden, waar het schip als Bed & Breakfast de wintermaanden doorkomt.

Varen met de Korevaer - Monnickendam in Monnickendam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Varen met de Korevaer - Monnickendam

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.